Personen t/m 13 jaar Personen 14 t/m 18 jaar Personen 19 jaar en ouder
Contributie
  € 8,-- € 30,--
(Jeugd)VISpas
€ 15,-- € 26,-- € 26,--
Hét Visblad
€ 8,-- € 8,-- € 8,--
Inschrijfgeld
€ 12,50 € 12,50 € 12,50
Contributie/vergunningen 2020
Verklaring Vergunningen e.d.

VISpas
Met ingang van 1-1-2007 wordt door Sportvisserij Nederland de VISpas uitgegeven.
Deze VISpas is de oude "Grote Vergunning", de Limburgvergunning, de Sportvisakte en het Lidmaatschapsbewijs van HSV "de Brasem" in een.

Deze VISpas is alleen geldig in combinatie met de bijbehorende lijst van viswateren (boekje).Sinds 2015 is de "VISplanner" op de mobile telefoon in combinatie met de VISpas ook een geldig middel, zie: VISplanner.

Met ingang van 2007 betaalt u als u bij meerdere verenigingen lid bent in Nederland niet meer twee of meer keer voor de VISpas. U krijgt wel voor elke vereniging waarvan u lid bent een VISpas. De kosten van deze extra VISpas bedragen € 3,50.
Heb je reeds een VISpas via een andere vereniging in je bezit, dan krijg je in de loop van het jaar het bedrag van de VISpas minus de administratiekosten ( € 3,50 ) teruggestort door Sportvisserij Nederland of zelf terugvragen via: http://www.sportvisserijnederland.nl/vispas/contact-service/dubbele-afdracht.html

Voor verdere info betreffende de VISpas verwijzen wij U naar Sportvisserij Nederland.

Jeugd
Onze jeugdleden (t/m 13 jaar) krijgt de JeugdVISpas aangeboden. Hiermee kunnen zij in alle wateren vissen genoemd in de lijst van viswateren en tevens in alle viswateren van de Limburgse Hengelsportverenigingen aangesloten bij Sportvisserij Limburg!

Inschrijfgeld
U betaalt alleen eenmalig inschrijfgeld voor een nieuw lidmaatschap.

 

Bankgegevens:
H.S.V. “de Brasem”    Arcen
Onze rekening (IBAN):  NL24 RBRB 0825 235 928
Regiobank (BIC):       RBRBNL21

 

Lid worden:
Neem contact op met de secretaris via e-mail: info@brasem-arcen.nl
Ook is het mogelijk om het aanmeldingsformulier PDF of DOC in te vullen en op te sturen/mailen naar het secretariaat info@brasem-arcen.nl
Dit is ook beschikbaar in de Duitse taal als: PDF of DOC